Wij gesloten van 7 augustus t/m 20 augustus
Elite dealer Cortina fietsen
Nieuwe & gebruikte fietsen
Onderhoud | Reparatie | Fietsplan | Fietslease
Snel, veilig en good looking!
14-11-2017

Snel, veilig en good looking!

Na een aantal maanden is het eindelijk zover en kun je op de fiets erop uit met de kleine: zeg hallo tegen deze elektrische mamafiets of papafiets! Bij het vervoeren van je kindje komt er wel iets meer kijken dan je oude, rammelende (stads)fiets aankan. Deze elektrische fiets biedt alles voor een soepele rit: van dubbele standaard tot een fijnere instap en stevigere banden.

De wereld ontdekken met deze all-in-one fiets

Na de geboorte van je kindje verandert alles. Zeg maar gerust: jullie wereld staat op z’n kop. Dit merk je in alle aspecten van je leven, waaronder met vervoer. Zo merk je dat het erop uit gaan toch wat meer voorbereiding vergt en dat veiligheid ineens een stuk belangrijker voor je is geworden. Een elektrische en comfortabele fiets kan jou hier behoorlijk bij helpen!

* Een elektrische fiets bespaart jou veel tijd (en moeite :))
* Extra ruimte tussen zadel en stuur (dus makkelijk opstappen met een voorzitje), stuurslot en stevige dubbele standaard
* Robuust en veilig
* Voorrek waar je een praktisch krat of mand op kunt plaatsen
* Adapters beschikbaar voor het plaatsen van alle merken kinderzitjes
* Verkrijgbaar in twee prachtige kleuren: Espresso Brown en Polish Blue

                    

Tijdens de Mazzeldagen bij de Prénatal was er een winactie met als hoofdprijs de complete Cortina E-Roots Transport, inclusief Thule Yepp fietszitje Nexxt! Met deze elektrische fietskrijg je het beste van twee werelden: een elektrische mamafiets of papafiets én een transportfiets.