Vakantiesluiting van 30 juli t/m 17 augustus
Dealer Cortina fietsen
Onderhoud & reparatie in Groningen
Hoge beoordelingen

Fietsenmaker Groningen

Wij staan voor je klaar!

Dé fietsenmaker van Groningen

Fietsen spelen een belangrijke rol in ons dagelijkse leven. Het is een populair vervoersmiddel en voor veel mensen een bron van plezier, sport en ontspanning. Als je een fiets vaak gebruikt, is het extra belangrijk dat de fiets veilig gebruikt kan worden en dat je soepel kunt fietsen. Als je problemen hebt met de fiets en je kunt dit zelf niet repareren, dan moet je op zoek naar een fietsenmaker die dit voor jou kan regelen. Bij TSO Fietsen in Groningen kun je niet alleen terecht voor een nieuwe of tweedehands fiets, maar wij zijn ook dé fietsenmaker in Groningen.

Fietsenmaker Groningen

Wat doen wij als fietsenmaker? 

Veel mensen denken dat fietsenmakers enkel een band plakken, maar de werkzaamheden van een fietsenmaker zijn veel breder. Ook bij TSO Fietsen kun je dus terecht voor deze werkzaamheden: 

Onderhoud en reparaties

Het allerbelangrijkste werk van een fietsenmaker is het onderhoud en de reparatie van fietsen. Het smeren van kettingen, banden plakken en oppompen en het herstellen van schade. Fietsenmakers zijn opgeleid om problemen te constateren en op te lossen. Dit verlengt de levensduur van de fietsen en waarborgt de veiligheid van jou als fietser.

Aanpassingen aan fietsen

Waar fietsenmakers ook in gespecialiseerd zijn, is het aanpassen van fietsen naar de behoeften van de fietser. Dit houdt ook in dat ze aangepaste onderdelen kunnen installeren als de zadelhoogte, het vervangen van sturen en het installeren van pedalen. 

Advies en expertise

Een ander belangrijk aspect van het werk van een fietsenmaker is het bieden van advies en expertise aan klanten. Ze kunnen je begeleiden bij het kiezen van de juiste fiets en accessoires en je voorzien ​​​​​​​

Fietsenmaker Groningen?

De voordelen van een bezoek aan een fietsenmaker

Er zitten diverse voordelen aan een bezoek aan een fietsenmaker. Zo is een fietsenmaker veilig en betrouwbaar. Een gecertificeerde fietsenmaker is opgeleid om fietsen te maken. Als je een fiets regelmatig naar de fietsenmaker brengt dan is deze minder vatbaar voor ongelukken. Daarnaast is het ook een besparing van geld op lange termijn. Het kan verleidelijk zijn om reparaties zelf uit te voeren, maar als je voor kwaliteit gaat dan kun je het de fietsenmaker beter laten doen. Een reparatie die je zelf doet en die wellicht niet goed is uitgevoerd, kan leiden tot verdere schade en extra kosten.

Jouw fiets laten repareren bij dé fietsenmaker in Groningen: TSO Fietsen

Woon jij in Groningen en heeft jouw fiets onderhoud nodig? Kom dan naar TSO Fietsen aan de Koningsweg in Groningen. Wij zijn dé fietsenmaker Groningen voor allerlei soorten reparaties, aanpassingen en advies. Bij ons bent u op het juiste adres! Naast fietsenmaker hebben we ook een breed assortiment aan nieuwe fietsen, tweedehands fietsen in Groningen en diverse accessoires voor een fietstocht. Ben je niet zo vaak in de stad, maar wil je toch fietsen? Dan kun je bij ons ook een fiets huren. Of je nou een liefhebber van fietsen bent, fiets om praktische redenen of omdat het gezond is, bij TSO Fietsen kun je terecht voor alle fiets gerelateerde dingen. Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door hieronder een afspraak te maken.

Fietsenmaker Groningen