Onderhoud & reparatie in Groningen
Dealer Cortina fietsen
Nieuwe & gebruikte fietsen scherp geprijsd
Hoge beoordelingen

WIJ STAAN VOOR U KLAAR!

Fietsenmaker Groningen


​​​​​​​Werkplaats TSO
Onze werkplaats is te vinden in onze fietsenwinkel in de wijk Oosterhoogebrug. Hier hebben we alle ruimte om fietsen te ontvangen voor reparatie, ook als ze met de auto afgeleverd moeten worden. Vakmanschap en goed advies staan bij ons voorop, dus we zullen altijd grondig nagaan wat het probleem is. Vervolgens maken we een zorgvuldige afweging over de benodigde reparatie. Voordat we aan de slag gaan overleggen we eerst met de klant, zodat die achteraf niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Als fietsenmaker in Groningen bieden we tijdens de reparatie altijd gratis een leenfiets aan.  
​​​​​​​
Elektrische fiets repareren
Bij TSO fietsen hebben we veel ervaring met elektrische fietsen. Voor reparatie of onderhoud nemen we alleen elektrische fietsen aan van merken die we zelf verkopen of hebben verkocht. We willen namelijk altijd de hoogste kwaliteit bieden en dat kan alleen als we alles over de fiets weten. Bovendien is er vaak specifiek gereedschap of speciale apparatuur noodzakelijk om een elektrische fiets te repareren. Op verzoek hebben we gratis een elektrische leenfiets beschikbaar tijdens de reparatie.  

Unsplash
Unsplash

TSO Fietsenmaker Groningen
Onze monteurs zijn altijd goed opgeleid en beschikken over veel ervaring. Bovendien delen ze een voorliefde voor de fiets en gunnen ze iedereen zoveel mogelijk fietsplezier. Daarom nemen ze tweewielers 
van klanten volledig onder de loep en laten ze uitsluitend fietsen die mechanisch weer tot in detail functioneren de werkplaats verlaten.

U kunt bij ons ook uw fiets brengen voor reparatie of onderhoud. In onze werkplaats kunt u rekenen op vakmanschap en goed advies. Onze fietsenmakers zijn goed opgeleid en hebben veel ervaring in hun vakgebied waardoor we bijna alle fietsen kunnen repareren. Wat betreft elektrische fietsen repareren wij alleen de merken die wij verkopen of verkocht hebben, dit omdat er vaak specifieke kennis en gereedschap of uitleesapparatuur nodig is voor het repareren van elektrische fietsen.

Voor reparatie of onderhoud bent u de fiets meestal 1 tot 2 werkdagen kwijt. U kunt gratis gebruik maken van een leenfiets, op verzoek kan dit ook een elektrische fiets zijn.​​​​​​​ Reparaties worden ingepland, u kunt bellen voor een afspraak.