Onderhoud & reparatie in Groningen
Dealer Cortina fietsen
Nieuwe & gebruikte fietsen scherp geprijsd
Hoge beoordelingen

Nieuwe fietsen 


​​​​​​​Fietsenwinkel Groningen

TSO fietsenwinkel Groningen is een begrip in de wijk Oosterhoogebrug. Al meer dan 40 jaar voorzien we klanten van betaalbare nieuwe- en gebruikte fietsen. Als dealer van de merken Cortina en Sensa beschikken we over een breed fietsassortiment voor alle leeftijden en doeleinden. Van elektrische fiets tot racefiets en van transportfiets tot stadsfiets. Wij hebben het in huis! 

Unsplash
Unsplash

Showroom Oosterhoogebrug
​​​​​​​

Ons complete assortiment nieuwe- en gebruikte fietsen is dagelijks te bekijken en uit te proberen in onze showroom. Net buiten het centrum van Groningen in de wijk Oosterhoogebrug hebben we alle ruimte om iedereen te voorzien van fietsplezier. We hebben aandacht voor de klant, geven eerlijk advies en stellen de fiets op maat af. Ook bieden we hulp bij het afsluiten van een fietsplan of fietsverzekering zodat onze klanten snel en zorgeloos kunnen genieten van hun nieuwe fiets. 

Webshop TSO Fietsen
Ook online kunnen klanten bij ons terecht voor het bestellen van een nieuwe fiets of het opvragen van meer informatie. Wij nemen vervolgens contact op met de klant om de maten op te nemen. Bovendien laten we dan weten wanneer de fiets klaarstaat. Het assortiment van de webshop is altijd up-to-date, met uitzondering van onze tweedehands fietsen. Het aanbod van gebruikte fietsen wisselt namelijk constant en kan door klanten beter in het echt beoordeeld worden. 

Ontstaan TSO Fietsenwinkel Groningen
Wat nu een volwaardige fietsenzaak is, begon ooit als Tweewieler Sloperij Groningen. Daardoor weten wij precies hoe een fiets in elkaar zit en optimaal functioneert. Ons vakmanschap zorgt ervoor dat we precies weten wat voor fietsen wij de deur uit laten gaan. Daarbij staan betrouwbaarheid en comfort bij ons voorop. Onze klanten kunnen volledig vertrouwen op hun tweewieler en bij problemen staan we altijd klaar om ze zo snel mogelijk weer op weg te helpen.