Onderhoud & reparatie in Groningen
Dealer Cortina fietsen
Nieuwe & gebruikte fietsen scherp geprijsd
Hoge beoordelingen

Cortina e-bikes

Kies voor kwaliteit en duurzaamheid

Bekijk onze Cortina e-bikes hier

Cortina e-bike: kies voor kwaliteit en duurzaamheid

Ben je toe aan een (nieuwe) e-bike? Bekijk eens de e-bikes van het merk Cortina. Door de ruime keuze in het assortiment van Cortina is er altijd wel een e-bike die bij je past. Afhankelijk van wat voor ritten je met de fiets wilt maken, heb je een keuze tussen verschillende twee soorten e-bikes. Dit zijn e-bikes met een voorwielmotor of e-bikes met een middenmotor. Ontdek onze Cortina e-bike en de voordelen ervan.

Een e-bike met een voorwielmotor of met een middenmotor?

Op zoek naar een elektrische fiets van hoge kwaliteit? Maak dan kennis met de Cortina e-bike. Deze is beschikbaar met een voorwiel- of middenmotor. Een Cortina e-bike met een voorwielmotor heeft een rotatiesensor en de fietsen zijn snelheid gestuurd. Dit betekent dat je een ondersteuningsstand kiest en de e-bike je helpt om een bepaalde snelheid te fietsen. Dit zijn snelheden tussen de 10 en 25 kilometer per uur. Ook kun je een e-bike van Cortina met een voorwielmotor naar wens instellen. Wil je rustig optrekken bij het wegfietsen of juist snel? Een e-bike met een voorwielmotor is zeer geschikt voor tochten naar school en werk of om boodschappen te doen en kinderen te vervoeren.
​​​​​​​
Een Cortina e-bike met een middenmotor zijn er in twee soorten. De middenmotoren die zijn voorzien van een rotatiesensor en middenmotoren waarbij de rotatiesensor gecombineerd wordt met de trapkrachtsensor. Ook zijn er e-bikes met enkel een rotatiesensor. Deze e-bikes werken hetzelfde als e-bikes met een voorwielmotor, maar hebben wel de aandrijving vanuit de middenmotor en de voordelen ervan. Een e-bike met een middenmotor berekent hoeveel ondersteuning je nodig hebt en dit zorgt voor een natuurlijk gevoel. Je hebt niet eens door dat je op een e-bike fietst. Een e-bike met middenmotoren zijn zeer geschikt voor langere afstanden en het beklimmen van heuvels en bergen. Sommige e-bikes van Cortina hebben een gear-sensor. Deze sensor schakelt de motor tijdens het op- en afschakelen van de versnelling uit. Dit is een waardevolle functie voor het soepel schakelen en de lange levensduur van de versnellingsnaaf. 

Unsplash
Unsplash

De kwaliteit van Cortina e-bikes

Als je een Cortina e-bike aanschaft, krijg je een mooie fiets van goede kwaliteit. De fietsen zijn allemaal gemaakt van hoogwaardig materiaal en met oog op duurzaamheid. Ze zijn gemaakt om lang mee te kunnen en op een milieubewuste manier. Daarnaast staat het merk Cortina bekend om de mooie ontwerpen. De fietsen van Cortina zijn eigentijds, modieus en sommige modellen vallen echt op. Er zijn veel opties wat betreft kleuren en er zijn veel bijpassende accessoires verkrijgbaar voor de fietsen. 

Een Cortina e-bike kopen bij TSO Fietsen in Groningen

Ben je geïnteresseerd in een Cortina e-bike? Kom naar TSO Fietsen aan de Koningsweg 10 in Groningen en wij helpen je graag. Kies tussen een e-bike of een gewone fiets en geniet van een heerlijke fietstocht op een mooie, luxe fiets. Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Unsplash