Onderhoud & reparatie in Groningen
Dealer Cortina fietsen
Nieuwe & gebruikte fietsen scherp geprijsd
Hoge beoordelingen

Cortina fietsen

Bekijk alle Cortina fietsen
Unsplash

Comfortabel

Unsplash

Gaaf design

Unsplash

Betrouwbaar


Cortina fietsen: een populair Nederland fietsenmerk 

Bijna iedereen heeft wel een fiets. Of het nu een mooie, nieuwe fiets is, of een oudere fiets. Veel mensen gebruiken een fiets dagelijks om zo van A naar B te komen. De fiets moet betrouwbaar zijn en ook in jouw stijl zijn. Want hoe leuk is het om een fiets te hebben die er mooi uitziet? Ben je op zoek naar een goede en mooie fiets? Kom langs bij TSO Fietsen Groningen en zoek een voor jou geschikte fiets uit. Wij hebben merken als Cortina, een Nederlands fietsenmerk, die kwalitatief goede fietsen heeft met een mooi design. 

Cortina fiets
Cortina fietsen

Fietsen van Cortina

Cortina is een Nederlands fietsenmerk dat sinds de oprichting in 2006 een stijgende lijn in populariteit laat zien. Het merk wordt in heel Europa verkocht en het hoofdkantoor zit in Amsterdam. Cortina fietsen zijn vooral bekend om het stijlvolle ontwerp. Ze bieden een breed assortiment aan modellen als stadsfietsen, e-bikes, transportfietsen en nog veel meer. Aan al deze fietsen is te zien dat er veel aandacht is geweest voor design en details. Er is ook veel mogelijk in kleur. Je kunt uit veel kleuren kiezen en zo heb je altijd een fiets die goed bij je past. Naast deze details, staan Cortina fietsen ook bekend om de duurzaamheid. Er wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen en de productieprocessen zijn ook waar mogelijk milieuvriendelijk. 

​​​​​​​Elektrische fietsen van Cortina zijn populair vanwege hun gemak en comfort. Veel mensen kiezen om deze redenen voor een elektrische fiets van Cortina. Bovendien zijn het kwalitatief goede fietsen. Op een elektrische fiets van Cortina kun je hele afstanden fietsen zonder ergens last van te krijgen. Je kunt de fiets helemaal afmaken met de diverse accessoires en extra’s die Cortina ook aanbiedt. Het doel van het merk is om iedereen in beweging te brengen en om een fiets te maken waar je op kunt bouwen. 

Een Cortina fiets kopen bij TSO fietsen

Bij TSO Fietsen zijn diverse stadsfietsen, elektrische fietsen en accessoires van Cortina verkrijgbaar. Naast fietsen van het merk Cortina hebben we ook nog fietsen in het assortiment van Sensa, Volvare en Alpina. Ook bieden we veel tweedehands fietsen aan en hebben we een reparatieservice. Wil je een fiets huren? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Ben je geïnteresseerd in Cortina fietsen of fietsen van een ander merk? Kom langs bij TSO fietsen of bekijk en bestel de fietsen in onze webshop. We zitten aan de Koningsweg in Groningen. 

Cortina fiets kopen?

Cortina categorieën