Cortina

Cortina Fietsen

We zijn niet alleen officieel dealer van Cortina fietsen maar beschikken ook over 1 van de 10 Cortina Brandspots in Nederland. Cortina is een jonge Nederlandse fietsenfabrikant van trendy fietsmodellen die tegen een stootje kunnen. Bovendien beschikken verschillende modellen over de nieuwste technieken zoals naafdynamo’s, aandrijfriemen en USB stuurpennen. Het aluminium frame maakt het plaatje compleet! 

Cortina stadsfietsen
Groningen is een echte fietsstad en dus mogen robuuste stadsfietsen -die ook nog eens een lust voor het oog- zijn niet ontbreken. Van klassieke transportfiets tot sportief en alles wat er tussenzit. Voor elke klant wat wils dus! Bovendien is er grote keuze tussen het aantal versnellingen en uiteenlopende moderne kleuren.  

Cortina elektrische fietsen
Onze klanten leggen vanuit de buitenwijken van Groningen en dorpen daarbuiten soms dagelijks door weer en wind grote afstanden af. Daarbij is een elektrische fiets zeker geen overbodige luxe! Cortina heeft uiteenlopende elektrische modellen in het assortiment, waarin comfort en design samenkomen.  

Cortina moederfietsen
Voor vaders en moeders is een multifunctionele fiets vaak onmisbaar. Van kinderen voor- en achterop tot de dagelijkse boodschappen. De moederfietsen van Cortina spelen hier perfect op in met stevige modellen die beschikken over een stuurslot en dubbele standaard. Handig en vooral ook veilig! 

Cortina jeugdfietsen
Cortina snapt wat de jeugd bezighoudt en volgt de trends op de voet! Jongeren fietsen heel wat af en zijn behoorlijk afhankelijk van hun tweewieler. De jeugdfietsen van Cortina zijn daarom in de basis stevig en betrouwbaar, maar valt door de kleurrijke uitvoeringen bij iedereen in de smaak.  

 

Cortina Stadsfietsen »

Wil je een fiets die echt bij jou stijl en smaak p...

Cortina E-bikes »

Ben je toe aan een nieuwe elektrische fiets of...

Cortina Accessoires »

Gebruik de voordrager van je Cortina transportfiet...