Onderhoud & reparatie in Groningen
Dealer Cortina fietsen
Nieuwe & gebruikte fietsen scherp geprijsd
Hoge beoordelingen
Alpina fietsen

Veelzijdig

Alpina fiets kopen

Kwalitatief

Alpina fiets

Alpina voor kinderen van 2 tot 12


Veiligheid en kwaliteit met Alpina fietsen


​​​​​​Fietsen is voor veel mensen een vorm van vervoer en recreatie. Voor mensen van alle leeftijden is een fiets vaak een belangrijk vervoersmiddel. Fietsen van Alpina zijn altijd een goede keuze als je een fiets zoekt. Al meer dan 25 jaar is Alpina actief. In deze jaren heeft het merk zich geprofileerd als producent van hoogwaardige kinderfietsen. Het begon als een kleine onderneming, maar is uitgegroeid tot een belangrijke speler in de markt. Meer weten over Alpina fietsen? Lees dan verder!

Als je een fiets voor je kind aanschaft, wil je de juiste keuze maken. Alpina speelt hierop in en streeft ernaar om fietsen van de hoogste kwaliteit te leveren. Elk aspect van de fiets is zorgvuldig ontworpen en getest om er zo voor te zorgen dat deze voldoet aan de normen voor veiligheid en duurzaamheid. Alpina maakt enkel gebruik van hoogwaardige materialen en componenten. Dit resulteert in fietsen die sterk en duurzaam zijn en ook licht van gewicht en gemakkelijk te gebruiken voor kinderen. Veiligheid staat voorop bij Alpina en daarom zijn alle fietsen uitgerust met goede remmen en goed zichtbare verlichting. Hiermee zorgen ze ervoor dat kinderen veilig kunnen fietsen. 

Alpina fietsen

Collectie Alpina fietsen

Alpina inspiratie

Een stijlvol ontwerp

De Alpina fietsen hebben een goede kwaliteit en veiligheid. Daarnaast zijn ze ook populair door het uiterlijk van de fietsen. Kinderen willen graag een mooie fiets en dit begrijpt Alpina volledig. Daarom bieden ze een breed assortiment aan verschillende kleuren en ontwerpen. Zo is er altijd wel een fiets die jouw kind erg mooi vindt. Voor kinderen werkt dit positief en waarderen ze hun fiets nog een beetje meer.​​​​​​​

Alpina fietsen voor iedere leeftijd

Een belangrijke reden voor de populariteit van Alpina naast de veiligheid en kwaliteit en het stijlvolle ontwerp van Alpina is het uitgebreide assortiment. Ze hebben fietsen voor kinderen van iedere leeftijd. Of je kind nu twee jaar is of 12 jaar, Alpina heeft een geschikte fiets in het assortiment. Voor de allerkleinste kinderen heeft Alpina een assortiment met loopfietsen en kleine fietsen om zo het fietsen onder de knie te krijgen. Dit zijn fietsen die zijn ontworpen om de kinderen evenwicht en coördinatie te laten ontwikkelen. Hierdoor raken kinderen snel vertrouwd met het gevoel van fietsen. Voor iets oudere kinderen biedt Alpina een breed assortiment aan fietsen met verschillende maten en specificaties. Het ligt een beetje aan het doel welke fiets geschikt is, maar er is altijd wel een geschikte fiets voor jouw kind.

Een Alpina fiets kopen bij TSO Fietsen

Wil jij graag een Alpina fiets kopen voor jouw kind? Kom dan langs bij TSO Fietsen in Groningen. Wij hebben een ruim assortiment aan Alpina fietsen voor jouw kind. Fietsen voor de allerkleinste kinderen tot iets oudere kinderen. In verschillende soorten, maten en kleuren. Zo is er altijd wel een geschikte fiets. Kom ook bij ons langs voor merken als ​​​​​​​Volare fietsen en Cortina fietsen. Naast kinderfietsen hebben we ook stadsfietsen, racefietsen, elektrische fietsen en nog meer soorten voor volwassenen. Heb je al een goede fiets, maar heeft de fiets onderhoud nodig? Wij staan als fietsenmaker Groningen klaar om jouw fiets te repareren.​​​​​​​