Alpina Kinderfietsen

Klik hier om direct door te gaan naar het aanbod Alpina kinderfietsen

Op hun eigen fiets gaat er een wereld voor kinderen open! Spelen, onderzoeken, crossen, stunten; een fiets is onmisbaar bij het opgroeien. In de grote collectie van Alpina kan elke jongen en elk meisje zijn/haar droomfiets vinden. Alpina fietsen zijn hip, kleurrijk en voorzien van de mooiste details. Voor alle kids van 2 t/m 12 jaar! 

Bekijk hier de folder Alpina kinderfietsen 2018

Bekijk hier de folder Alpina kinderfietsen 2016


 

ALPINA MEISJESFIETSEN
Alpina kinderfietsen zijn hip en trendy. In de collectie vind je fietsen voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Lief, stoer en trendy; de meisjesfietsen van Alpina hebben allemaal hun eigen kenmerken. Zo is er altijd een fiets die past bij jouw stijl en smaak! Oja, voor de allerkleinsten vanaf 2 jaar biedt Alpina ook leuke loopfietsjes en autopeds. Kijk voor onze actuele voorraad Alpina meisjesfietsen op onze website Kidsbikes.nl

Alpina Clubb
De Alpina Clubb heeft door de voordrager een stoere uitstraling, maar is tegelijkertijd wel echt voor meiden. Voorzien van mooie bloemenprints en met gekleurde banden. Maat: 16 t/m 26 inch.

 

Alpina Cargo
Hoe jong je ook bent, accessoires zijn wannahaves. De Cargo heeft een handige voordager, die ervoor zorgt dat je van alles mee kunt nemen op je fiets. Shoppen dus! Maat: 12 t/m 22 inch.

  

Alpina Girlpower
Voor meiden die weten wat ze willen. De naam zegt het al: Girlpower! Een ideale schoolfiets, maar ook een fiets voor gezellige tochtjes met vriendinnen. Maat: 12 t/m 22 inch.

Alpina Tingle
Een klassiek framemodel, gehaakte Italiaanse jasbeschermers en trendy kleuren: het gloednieuwe Alpina-model Tingle is gemaakt voor hippe meiden met gevoel voor smaak! Maat: 20 t/m 26 inch.

Loopfietsen
Alpina heeft ook steps en loopfietsen in haar collectie. Leuk om mee buiten te spelen! Maat: 12 inch.ALPINA JONGENSFIETSEN

Alpina kinderfietsen zijn hip en trendy. In de collectie vind je fietsen voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Cool, stoer en trendy; de jongensfietsen van Alpina hebben allemaal hun eigen kenmerken. Zo is er altijd een fiets die past bij jouw stijl en smaak! Oja, voor de allerkleinsten vanaf 2 jaar biedt Alpina ook leuke loopfietsjes. Kijk voor onze actuele voorraad Alpina jongensfietsen op onze website Kidsbikes.nl

Alpina Clubb
De Alpina Clubb heeft door de voordrager een stoere uitstraling. In kleuren als zwart, blauw en grijs verkrijgbaar en voorzien van artistieke prints en met gekleurde banden. Maat: 16 t/m 26 inch.

Alpina Cargo
Net als papa! De Alpina Cargo is een stoere transportfiets met stevige voordrager, die ervoor zorgt dat je van alles mee kunt nemen op je fiets. Handig! Maat: 12 t/m 22 inch.

Alpina Yabber
Eén van de bekendste Alpina-modellen: de Yabber. Coole fietsen voor jongens met gevoel voor stijl. Natuurlijk voorzien van veilige remmen! Maat: 12 t/m 26 inch. 

Alpina Trial
Voor echte durfals! De Alpina Trial heeft een geveerde voorvork voor het nodige stuntwerk en mooie details in het frame. Maat: 16 t/m 26 inch.

Alpina Comet
Lekker crossen en racen doe je met de Alpina Comet. Jouw supersnelle fiets brengt je waar je wilt! Maat: 12, 16 en 20 inch.

Loopfietsen
Alpina heeft ook steps en loopfietsen in de collectie. Leuk om mee buiten te spelen! Maat: 12 inch.

Bekijk hier de folder