Onderhoud & reparatie in Groningen
Dealer Cortina fietsen
Nieuwe & gebruikte fietsen scherp geprijsd
Hoge beoordelingen

Fietsen

Een fiets kopen in Groningen?

In zowel de grote stad als op het platteland is een fiets een handig middel om snel op een andere plek te zijn. Op het platteland is een fiets van belang als je niet beschikt over een auto en in de stad is een fiets handig om te hebben vanwege het drukke verkeer. Met een fiets kun je snel van plek naar plek. Wil je een fiets kopen in Groningen? Bij TSO fietsen hebben we een ruim assortiment aan fietsen, dus er zit altijd wel een geschikte fiets voor jou tussen. Ook voor het huren van een fiets of fietsreparatie kun je bij ons terecht.

Over TSO Fietsen

TSO Fietsen, Tweewieler service Oosterhoogebrug, zit al ruim veertig jaar in het vak en dat merk je. Het begon in 1976 met Tweewieler Sloperij Oosterhoogebrug. Hier is de liefde voor fietsen ontstaan en is elk onderdeel van de fiets ontdekt. Vandaag de dag doen wij dit nog steeds, maar nu helpen we klanten ook met het vinden van een nieuwe fiets. Wij zijn hét adres om zowel nieuwe als gebruikte fietsen te kopen en we bieden een vertrouwde, goede service. Ons grote en veelzijdige assortiment zorgt ervoor dat er voor iedereen een geschikte fiets is. Of je nou op zoek bent naar een tweedehands elektrische fiets of een nieuwe stadsfiets, bij TSO fietsen vind je het allemaal.

Een ruim assortiment aan fietsen en accessoires

In ons assortiment zitten zowel nieuwe als tweedehands fietsen. In het assortiment met elektrische fietsen zitten hybride en stadsfietsen. Een stadsfiets is, de naam zegt het al, geschikt voor kleine afstanden door de stad heen. Een hybridefiets is een combinatie tussen een stads- en een sportfiets. Zeer geschikt voor grote afstanden, maar ook voor kleine stukjes in de stad. Daarnaast hebben wij fietsen van diverse, kwalitatief goede merken als Cortina, Sensa, Volare en Alpina. Wil je een fiets kopen in Groningen, dan heb je alle keus bij bij TSO Fietsen.


Naast alle fietsen, hebben we ook diverse fietsaccessoires in het assortiment die jouw fietstocht een stuk aangenamer en veiliger maakt. Denk hierbij aan fietsbellen, een bidon, helmen en fietscomputers. Praktische spullen als nieuwe banden, kinderzitjes, sloten, verlichting en zadels vind je zowel in onze winkel als online in onze webshop.

Een fiets kopen in Groningen bij TSO Fietsen

Een fiets kopen Groningen? Dat kan bij TSO Fietsen in Groningen. Bij ons kun je terecht voor verschillende soorten fietsen, het huren van een fiets, diverse accessoires en voor het repareren van fietsen. Ben je benieuwd naar ons assortiment en wil je het met eigen ogen bekijken? Kom langs in onze winkel aan de Koningsweg in Groningen. Bestel je liever online? Dat kan in onze webshop.