Onderhoud & reparatie in Groningen
Dealer Cortina fietsen
Nieuwe & gebruikte fietsen scherp geprijsd
Hoge beoordelingen

Cortina Fiets Lease

Het is een stuk makkelijker geworden voor werknemers en werkgevers om een fiets te leasen. Dit kan een zakelijke leasefiets zijn (7% bijtelling) via de werkgever, maar ook een private leasefiets via de particulier zelf. Wij werken samen met Hellorider, Friesland Lease en Lease a Bike.

Bekijk aanbod

CORTINA LEASE
​​​​​​​

Het is een stuk makkelijker geworden voor werknemers en werkgevers om een fiets te leasen. Dit kan een zakelijke leasefiets zijn (7% bijtelling) via de werkgever, maar ook een private leasefiets via de particulier zelf.
 
Wij werken samen met Hellorider, Friesland Lease en Lease a Bike.

Verschil Prive Lease en Zakelijke Full Operational Lease
Zakelijke full operational lease is een vorm die veelal door de werkgever aan een werknemer wordt aangeboden. Dit gebeurt meestal in de vorm van een mobiliteitsbudget, waarbij de werknemer/consument zelf kan kijken hoe hij of zij hier invulling aan geeft. Dit kan zijn door alleen een lease fiets te doen, maar kan ook een lease fiets zijn met daarnaast kilometervergoeding voor woon-werk verkeer met een privé auto of een lease fiets met daarnaast een lease auto. Allemaal mits dit binnen het budget en de voorwaarden van de werkgever past. Voor een fiets die door de werkgever wordt geleased kan het bedrijf de BTW aftrekken waardoor het iets voordeliger wordt.

Cortina Fix is qua financiering en voorwaarden nagenoeg hetzelfde, echter betaalt er dan niet een werkgever mee aan het contract. Daardoor kunnen de BTW-kosten ook niet worden afgetrokken, waardoor de maandelijkse kosten voor de consument hoger worden. Verder is het dus hetzelfde product en krijgt u dezelfde service en voorwaarden als bij zakelijke full operational lease. Het verschil in het uiteindelijke maandbedrag is vaak enkele tientjes – afhankelijk van de aanschafsprijs van de fiets.