Onderhoud & reparatie in Groningen
Dealer Cortina fietsen
Nieuwe & gebruikte fietsen scherp geprijsd
Hoge beoordelingen
Unsplash

Lage prijs


​​​​​​​Volare biedt kwalitatieve kinderfietsen voor een lage prijs!

Unsplash

75 jaar topkwaliteit


​​​​​​​Al 75 jaar en biedt Volare de beste kwaliteit fietsen!

Unsplash

Unieke licenties


​​​​​​​Vind leuke fietsen gebaseerd op films van Disney, Marvel en meer!


Ben je op zoek naar een stoere, vrolijke kinderfiets, jongensfiets, meisjesfiets, transportfiets of crossfiets? Volare Bicycles heeft kinderfietsen voor alle leeftijden. Onze voorraad Volare kinderfietsen is uit voorraad leverbaar en te bestellen op de website of af te halen in onze kinderfietsenwinkel in Groningen.

Volare kinderfietsen

Volare Kinderfietsen is de specialist in veilige en betrouwbare kinderfietsen. Alle fietsen worden in eigen huis ontworpen, van schroefje tot eindproduct. Door verstelbaarheid van zadel, stuur en instelbare remhandgrepen kan de kinderfiets gedurende een maximaal haalbare periode aan de groei van het kind worden aangepast.

Unsplash
Unsplash

Voor jongens en meisjes

Volare maakt kinder fietsen voor jongens en meisjes met een modern, stoer of stijlvol ontwerp in combinatie met een degelijke constructie. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en gepaste hoogtes. Jouw kind zal zo stoer zijn als een superheld of schitteren als een prinses. Volare biedt diverse licentie producten aan waaronder Peppa Pig, Paw Patrol, Baby Shark, Batman, LOL Suprise! en Scuderia Ferrari. Of je nu een skelter, kinderstepje, kinderhelm of kinderfiets zoekt, Volare biedt het aan.