Onderhoud & reparatie in Groningen
Dealer Cortina fietsen
Nieuwe & gebruikte fietsen scherp geprijsd
Hoge beoordelingen
Volare kinderfietsen

Lage prijs Volare fietsen


​​​​​​​Volare biedt kwalitatieve kinderfietsen voor een lage prijs!

Volare fiets

75 jaar topkwaliteit


​​​​​​​Al 75 jaar en biedt Volare de beste kwaliteit fietsen!

Volare fietsen

Unieke licenties


​​​​​​​Vind leuke fietsen gebaseerd op films van Disney, Marvel en meer!


In Nederland is fietsen ontzettend populair. Het is dan ook geen verrassing dat er veel aandacht wordt besteed aan de kwaliteit en veiligheid van zowel fietsen voor volwassenen als kinderfietsen. Een kind leert fietsen op een kinderfiets en daarom wordt er veel aandacht gegeven aan de kwaliteit van kinderfietsen. Volare is een merk wat veel aandacht krijgt op de markt van Volare kinderfietsen. Ben je op zoek naar een fiets voor jouw kind? Lees dan vooral verder en ontdek waarom Volare een zeer geschikt merk is voor kinderfietsen. 

Het merk Volare

Volare is een van oorsprong Nederlands fietsenmerk en heeft zich gevestigd als een symbool van kwaliteit en vakmanschap in de wereld van fietsen. Volare heeft als merk de focus op innovatie, duurzaamheid en comfort. Met deze kenmerken biedt Volare een groot assortiment aan fietsen voor zowel kinderen als volwassenen. Aan alle soorten fietsen wordt veel aandacht gegeven. Er worden hoogwaardige materialen gebruikt en de fietsen worden zorgvuldig ontworpen. Zo is Volare voor iedereen die een fiets nodig heeft, zowel jong als oud, een aantrekkelijke keuze. Als je een fiets van Volare aanschaft kies je voor een betrouwbare fiets die geschikt is om jarenlang mee te gaan.

Volare kinderfietsen bij TSO
Volare fietsen

Kenmerken van Volare kinderfietsen

De kinderfietsen van Volare zijn gemaakt met de focus op veiligheid. Veiligheid staat voorop bij het ontwerp van de kinderfietsen. Dit is ook duidelijk te zien aan de verschillende veiligheidsvoorzieningen die in iedere fiets zijn ingebouwd. Kinderfietsen van Volare zijn uitgerust met stevige remmen, goed zichtbare reflectoren en een frame dat bestand is tegen stoten en vallen. 

Als een kind leert fietsen is comfort erg belangrijk. Ze moeten zich veilig en goed voelen op de Volare kinderfiets. De fietsen zijn ergonomisch ontworpen met aandacht voor de juiste zithouding en handgrepen die goed in de hand liggen. Deze factoren zorgen ervoor dat de kinderen comfortabel kunnen fietsen. De zadels en sturen zijn eenvoudig aan te passen aan de groei van het kind. Hierdoor hebben de kinderen lang plezier van de fiets.

Volare fietsen in stijl

Het merk Volare is een specialist in kinderfietsen, dus voor de beste kwaliteit kinderfietsen kun je zeker dit merk kiezen. Naast dat het een goede kwaliteit is, zien de fietsen er ook ontzettend mooi uit. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren en ontwerpen. Kinderen kunnen zelfs hun fiets laten personaliseren. Dit draagt bij aan het enthousiasme bij kinderen en hierdoor worden ze wellicht wel gestimuleerd om te gaan fietsen.

Volare kinderfietsen
Volare kinderfiets kopen

Volare kinderfietsen kopen bij TSO Fietsen in Groningen

Wil jij graag een fiets van Volare? Bij TSO Fietsen in Groningen hebben we zowel Volare
kinderfietsen
als fietsen voor volwassenen. Kom gerust eens bij ons langs aan de Koningsweg in Groningen en bekijk ons grote assortiment. Daarnaast hebben we nog veel meer fietsen van goede merken en diverse accessoires die jouw fietstocht kunnen verbeteren. Ben je op zoek naar een racefiets of mountainbike? Ook die hebben we in ons assortiment. Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn ook beschikbaar als fietsenmaker Groningen.