Onderhoud & reparatie in Groningen
Dealer Cortina fietsen
Nieuwe & gebruikte fietsen scherp geprijsd
Hoge beoordelingen

Tweedehands fietsen Groningen

Geef fietsen een nieuw leven

Tweedehands fietsen Groningen

Geef fietsen een nieuw leven

Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Denk eens na over een tweedehands fiets. Bij TSO fietsen in Groningen hebben we tweedehands fietsen van hoge kwaliteit die nog een tweede leven verdienen. Dit is een budgetvriendelijke optie om een fiets van hoge kwaliteit voor een lagere prijs aan te schaffen. Ook draag je met de keuze voor een tweedehands fiets bij aan de duurzaamheid, want je doet aan recycling van de fiets. Op zoek naar tweedehands fietsen in Groningen? Die zijn verkrijgbaar bij TSO Fietsen Groningen. Ontdek ons aanbod in de winkel.

Unsplash

Een uitgebreid en veelzijdig aanbod

TSO Fietsen, Tweewieler Service Oosterhoogebrug, is vanaf 1976 gevestigd aan de Koningsweg in Groningen. Eerst bekend als Tweewieler Sloperij Oosterhoogebrug en nu als Tweewieler Service Oosterhoogebrug. In de tijd dat het een sloperij was, heeft het bedrijf kennis gemaakt met alle schroefjes, ventielen en moertjes van de fiets. Tegenwoordig repareren we nog steeds fietsen, maar zorgen we ook voor een nieuwe fiets voor onze klanten. Hierbij hebben wij zowel nieuwe als tweedehands fietsen in ons assortiment in Groningen. 
​​​​​​​
Ons vakmanschap zorgt ervoor dat jij bij TSO Fietsen een geschikte, tweedehands fiets kunt vinden. Naast de tweedehands fietsen hebben we ook een breed aanbod aan nieuwe fietsen. Dit zijn zowel elektrische fietsen als stads- en sportfietsen. Ook hebben we diverse accessoires die de fietservaring kunnen verbeteren. Dit is uiteraard beschikbaar voor zowel nieuwe als tweedehands fietsen. Daarnaast zijn we ook fietsenmaker, dus ook voor reparaties kun je bij ons terecht. 

Onze persoonlijke service

De tweedehands fietsen in Groningen zijn beschikbaar in allerlei soorten en maten. We bieden betrouwbare tweedehands fietsen die volledig zijn gecontroleerd en waar nodig gerepareerd. Er wordt kritisch gekeken naar de fietsen en dat is waarom TSO fietsen een vertrouwd adres voor tweedehands fietsen is. Al jaren zijn wij bekend in de Groningse wijk Oosterhoogebrug aan het Damsterdiep. Veel mensen weten ons te vinden als ze graag een nieuwe fiets willen en vaak ruilen ze hun oude fiets hierbij in. Dit zorgt ervoor dat wij, na de controle van de fiets, deze ingeruilde fiets weer kunnen aanbieden aan mensen die iets minder hebben te besteden. 

Tweedehands fietsen in Groningen vind je bij TSO fietsen

Op zoek naar tweedehands fietsen Groningen? Bij TSO fietsen ben je aan het juiste adres. Het assortiment aan tweedehands fietsen is niet te vinden op de webshop, omdat er veel interesse is en de voorraad hierdoor altijd verschilt. Wel hebben we een groot assortiment, dus als je op zoek bent naar een tweedehands fiets kun je zeker bij ons terecht. Wil je een paar tweedehands fietsen bekijken? Kom dan langs in onze winkel aan de Koningsweg 10 in Groningen. Wij helpen je daar graag om een goede keuze te maken en tevreden de winkel uit te fietsen. Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.