Onderhoud & reparatie in Groningen
Dealer Cortina fietsen
Nieuwe & gebruikte fietsen scherp geprijsd
Hoge beoordelingen

Gebruikte fietsen


​​​​​​​Tweedehands fietsen Groningen

TSO verkoopt betrouwbare tweedehands fietsen in Groningen. In onze winkel vind je een wisselend aanbod aan gebruikte tweewielers van uiteenlopende merken. Onze vakmensen zijn kritisch op fietsen die worden ingeruild en lopen alles na voordat ze weer te koop worden aangeboden. Zo is TSO fietsen in 40 jaar tijd uitgegroeid tot een vertrouwd adres voor tweedehands fietsen in Groningen. 

Voorraad tweedehands fietsen
In tegenstelling tot het assortiment nieuwe fietsen is de voorraad tweedehands fietsen niet online zichtbaar. Doordat veel klanten onze showroom in Groningen weten te vinden, wisselt het aanbod namelijk sneller dan we online bij kunnen houden. Gebruikte elektrische fietsen, racefietsen, omafietsen, stadsfietsen, kinderfietsen en transportfietsen worden constant ingeruild en weer doorverkocht aan nieuwe eigenaren.  

Herkomst gebruikte fietsen
TSO is al jaren een begrip in de Groningse wijk Oosterhoogebrug aan het Damsterdiep. In die tijd hebben we een grote groep trouwe klanten en fietsliefhebbers om ons heen verzameld. Zij zijn doorgaans erg gesteld op hun trouwe tweewieler en brengen de fiets dan ook regelmatig bij ons langs voor onderhoud. Zo kennen we bij TSO de historie van fietsen die klanten bij ons inruilen als ze na jaren van trouwe dienst toch toe zijn aan iets anders. In dat geval kunnen we andere klanten die minder te besteden hebben of een betrouwbare reservefiets willen weer blij maken! 

Ontstaan TSO fietsen
Tweewieler Sloperij Oosterhoogebrug begon ooit met het verzamelen van fietsonderdelen. Zo hebben we de fiets van binnen en buiten tot in de puntjes leren kennen. Hoewel we inmiddels zijn uitgegroeid tot een volwaardige fietsenwinkel, staat onze passie voor de techniek nog altijd centraal. Daarom proberen we onderdelen die in goede staat verkeren nog steeds zoveel mogelijk te hergebruiken. Op die manier kunnen we tweedehands fietsen op een betaalbare manier nieuw leven inblazen.  

fietsenmaker Groningen
Voor een fietsenmaker in Groningen is TSO al jaren een gewaardeerd adres. We verhelpen elk mankement verhelpen zorgvuldig en vlot voor een eerlijke prijs. Omdat we ooit begonnen zijn als Tweewieler Sloperij Oosterhoogebrug kennen we de waarde van fietsen als geen ander. Een goede fiets houden we het liefst zolang mogelijk op de weg en onderdelen vervangen we alleen als het echt nodig is. 

Unsplash