Onderhoud & reparatie in Groningen
Dealer Cortina fietsen
Nieuwe & gebruikte fietsen scherp geprijsd
Hoge beoordelingen

Zakelijke aankopen


​​​​​​​Zakelijke aankopen Ook voor uw zakelijke aankopen bent u bij TSO Fietsen aan het juiste adres. Zoekt u een aantal fietsen voor de verhuur, voor ander zakelijk gebruik of wilt u een fietsplan op maat voor uw personeel neem dan contact met ons op.

Hieronder enkele referenties
Bam Techniek - Voor diverse projecten in Nederland heeft de Bam fietsen aangeschaft voor personeel op locaties als het UMCG in Groningen en Campina in Leeuwarden. Met een simpele rekensom werd duidelijk dat door op het terrein te fietsen in plaats van te lopen, een fiets binnen enkele weken was terug verdient.
Bam Utiliteitsbouw - Voor de hoofdaannemer van het project groninger forumBAM, hebben wij een groot aantal fietsen verzorgd. Dit voor vervoer van en naar de Forum locatie op de Grote Markt in Groningen.
Autobedrijf Bockhoudt - Als alternatief voor de leenauto heeft autobedrijf Bockhoudt een represatieve lijn leenfietsen aangeschaft . Autobedrijf Bockhoudt heeft hierbij gekozen voor Cortina fietsen omdat dit merk goed aansluit bij de automerken Hyundai en Fiat welke door autobedrijf Bockhoudt gevoerd worden.
Albert Heijn - Voor AH van der Heide in Groningen hebben wij een fietsplan verzorgd waarbij het personeel met belastingvoordeel een fiets kon aanschaffen.