Onderhoud | Reparatie | Fietsplan | Fietslease
Elite dealer Cortina fietsen
Nieuwe & gebruikte fietsen
Webshopkeurmerk
Cortina E-U1 uitgeroepen tot “Beste Koop”  door consumentenbond
18-04-2018

Cortina E-U1 uitgeroepen tot “Beste Koop” door consumentenbond

De Consumentenbond heeft de Cortina E-U1 (N7) uitgeroepen tot ‘Beste Koop’. Dat betekent dat de e-bike van Cortina volgens de consumentenorganisatie de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft. Eerder ontving de Cortina E-U1 ook al het predicaat ‘Test- und Preis-Leistungs-Sieger’ van het gerenommeerde Duitse Bike Bild. 

Met de Cortina E-U1 heb je als consument volgens de Consumentenbond een ‘gewoon goede e-bike voor een prima prijs’. Dit is ook precies zoals Cortina, deze e-bike in de markt heeft gezet. Dankzij de Cortina E-U1 is elektrisch rijden bereikbaar en betaalbaar geworden voor een grote groep klanten. Met de Cortina E-U1 richt Cortina zich met name op forenzen, scholieren en jonge vrouwen.

Van de Consumentenbond krijgt de Cortina E-U1 een rapport waar menig scholier jaloers op zou zijn: de elektrische ondersteuning wordt beoordeeld met een 9,5 en de actieradius met een 8,4. De hanteerbaarheid van de e-bike en de functies/bediening worden respectievelijk beoordeeld met een 8,1 en 8,2. “Cijfers om trots op te zijn!”,