Vakantiesluiting van 30 juli t/m 17 augustus
Dealer Cortina fietsen
Onderhoud & reparatie in Groningen
Hoge beoordelingen

Filters

Accu Cortina Fiets

Ben je op zoek naar een nieuwe elektrische fiets? Denk eens na over het merk Cortina. Cortina heeft kwalitatief goede fietsen die er ook nog eens heel mooi uitzien. De Cortina accu is van goede kwaliteit en ze hebben verschillende fietsen afhankelijk van wat voor tochten je ermee wil fietsen. Op zoek naar een fiets met een goede accu die lang mee kan? Bekijk hier onze losse Cortina accu’s en ontdek ook onze elektrische fietsen van Cortina.


Elektrische en accu’s fietsen van Cortina

In ons assortiment zitten verschillende elektrische fietsen van Cortina die alleen hun eigen voordelen hebben. Als je vooral naar het werk of school fietst of boodschappen gaat doen en rond gaat fietsen door de stad, dan is een elektrische fiets met een voorwielmotor geschikt. Als je meer bent van de lange tochten en veel bergen en heuvels op moet fietsen, dan is een fiets met een middenmotor een goede keuze.


Bij de elektrische fietsen van Cortina is de accu afneembaar van de fiets. De accu zit op slot en met je fietssleutel kun je de accu eraf halen als dit nodig is. Er zijn verschillende soorten accu’s voor de fietsen van Cortina, maar er zijn wel bepaalde accu’s die horen bij de verschillende fietsen. Voor elke accu geldt: hoe hoger de capaciteit, hoe verder je kunt fietsen.


Het merk Cortina

Bij Cortina vinden ze het belangrijk dat je de fiets inclusief accu kunt vertrouwen. Cortina gebruikt daarom kwalitatief goed en hoogwaardig materiaal. Ook is het productieproces milieuvriendelijk. Zo is de impact op het milieu zo klein mogelijk. Wat opvalt aan de fietsen van Cortina is het ontwerp. Er zijn diverse mooie designfietsen verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en vormen. Zo is er voor iedereen wel een geschikte fiets. Bij TSO fietsen in Groningen hebben we veel Cortina fietsen in ons assortiment. We hebben stadsfietsen en elektrische fietsen. Ook hebben wij diverse accessoires die jouw Cortina fiets helemaal afmaken. En natuurlijk de Cortina accu die onmisbaar is als aandrijving voor jouw tweewieler.


Een Cortina accu kopen bij TSO Fietsen

Bij TSO Fietsen kun je terecht voor Cortina fietsen, een Cortina accu en nog veel meer. We hebben normale fietsen, elektrische fietsen en kinderfietsen van diverse merken. Ook bieden we tweedehands fietsen aan. Dus ook de mensen met een kleiner budget kunnen bij ons terecht. Is jouw fiets kapot? Wij zijn ook dé fietsenmaker van Groningen, dus ons vakmanschap repareren we ook jouw fiets. Ben je benieuwd naar ons assortiment? Kom dan eens langs in onze showroom aan de Koningsweg 10 in Groningen of neem een kijkje in onze webshop. Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

0 resultaten
Volgorde

Er zijn geen producten gevonden met de door u opgegeven filters.