Onderhoud & reparatie in Groningen
Dealer Cortina fietsen
Nieuwe & gebruikte fietsen scherp geprijsd
Hoge beoordelingen

Filters

Zadels

Fietszadel kopen


Iedere fiets heeft een zadel nodig. Om ultiem comfort te ervaren op jouw fiets is het van belang dat je een zadel hebt die lekker zit en bij je past. Of je nu een recreatieve fietser bent die af en toe een ritje maakt of met regelmaat als wielrenner lange afstanden aflegt, het juiste fietszadel kan het verschil maken tussen een fijne rit en een niet comfortabele rit. Is jouw huidige zadel aan vervanging toe of wil je graag een ander zadel? Bij TSO Fietsen in Groningen ben je op het juiste adres als je een nieuw fietszadel kopen wilt.


Op welke factoren moet je letten bij het kopen van een fietszadel?


Als je een nieuw zadel moet hebben, is het van belang om te letten op een aantal factoren. Deze factoren hebben allemaal te maken met je eigen behoeften: 

  • – Breedte van het zadel
  • – Zadelvorm
  • – Materiaal
  • – Uitsparingen
  • – Ophanging 
  • – Budget


Hoe vind je het perfecte fietszadel?


Als je echt een goed en fijn zadel wilt hebben, kan het best lastig zijn om de goede uit te kiezen. Onze tip is dan ook om het zadel uit te proberen. Probeer verschillende zadels uit voordat je een zadel koopt. Zo kun je zelf ervaren hoe het zadel voelt. Daarnaast is het ook verstandig om te overleggen met iemand die er verstand van heeft. Een ervaren fietsmaker Groningen bijvoorbeeld kan je helpen bij het bepalen van de juiste breedte en vorm op basis van jouw lichaamsbouw. Lees recensies online om erachter te kopen wat anderen van het zadel vinden. Als er vele positieve reacties zijn, dan is het proberen het waard. Indien er alleen maar negatieve recensies zijn kun je jezelf afvragen of het proberen het waard is. Ten slotte is geduld ook een belangrijke tip. Ieder lichaam moet wennen aan een nieuw zadel, dus geef het tijd voordat je besluit of het zadel geschikt is.


Een fietszadel kopen bij TSO Fietsen


Wil jij een nieuw fietszadel kopen? Bij TSO Fietsen in Groningen kun je terecht voor een breed assortiment aan fietszadels. We hebben zadels in diverse materialen, verschillende types, diverse breedtes, verschillende bevestigingen en vele verschillende merken. Zo zit er altijd wel een geschikt fietszadel voor jou tussen. Onze specialisten staan voor je klaar om het juiste zadel uit te kiezen. Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

514 resultaten
Volgorde
....