Wij gesloten van 7 augustus t/m 20 augustus
Elite dealer Cortina fietsen
Nieuwe & gebruikte fietsen
Onderhoud | Reparatie | Fietsplan | Fietslease

Cortina Kuyichi 
 
Cortina en KUYICHI lanceren limited edition designfiets
 
Zwolle – Fietsmerk Cortina en het duurzame kledingmerk KUYICHI hebben de handen ineen geslagen en samen een nieuw fietsmodel gelanceerd. De Cortina x KUYICHI is een sportief wit model met een designuitstraling, mooie leren elementen en automatische versnelling.
 
Het bijzondere Cortina x KUYICHI-model wordt in een gelimiteerde oplage van 500 stuks geproduceerd. De fiets heeft een white pearl frame, passend bij de huisstijl van KUYICHI, en bestaat uit diverse duurzame producten. De leren handvatten en het leren zadel zijn bijvoorbeeld van het authentieke Engelse merk Brooks en de fiets heeft USB oplaadbare verlichting. De fiets heeft verder twee versnellingen, die automatisch schakelen als je op snelheid bent, en terugtraprem.
 
Unieke samenwerking
“Een samenwerking met een mooi kledingmerk als KUYICHI past perfect bij Cortina”, aldus brandmanager Wilco Kruitbosch van Cortina. “Wij profileren ons duidelijk als lifestylemerk: fietsen is fashion. Onze complete collectie heeft een link met mode als je kijkt naar de kleuren, stijl en de details. Met de Cortina x KUYICHI gaan we hierin nog een stapje verder.”
 
KUYICHI op haar beurt zocht een partner om een duurzaam vervoermiddel mee te ontwikkelen. Peter Schuitema, international sales director bij KUYICHI: “Als één van de meest milieuvriendelijke middelen van vervoer vonden we het ontwerpen van een fiets eigenlijk heel logisch. Daarbij, we zijn een Nederlands merk en Nederland is het fietsland bij uitstek. Internationaal gezien ontwikkelt fietsen zich als een lifestyle, Cortina zet hierin de trend als het gaat om kwaliteit en design.”
 
De Cortina x KUYICHI zal verkocht worden bij een selectie Nederlandse fietsspeciaalzaken. Ook zal de fiets als promotie te bewonderen zijn in circa 100 KUYICHI-winkels wereldwijd.

Unsplash

Model: Cortina x KUYICHI
Kleur: White pearl
Uitvoering: dames en heren
Prijs: €599