Wij zijn gesloten van 7 augustus t/m 20 augustus
Elite dealer Cortina fietsen
Nieuwe & gebruikte fietsen
Onderhoud | Reparatie | Fietsplan | Fietslease

Cortina Katy PerryCortina lanceert unieke Katy Perry-fiets
 
Zwolle – Het hippe Nederlandse fietsmerk Cortina geeft Katy Perry-fans de kans om op dezelfde fiets als hun idool te rijden! Ter gelegenheid van Katy Perry’s Prismatic World Tour –waarbij ze op 9 en 10 maart 2015 ook Ziggo Dome Amsterdam aandoet- brengt Cortina een zeer exclusieve Katy Perry-fiets in een oplage van 5 stuks.
 
De bijzondere Katy Perry-fiets is geïnspireerd op de stijl van haar Prismatic World Tour en heeft een wit frame, pastelkleurige transfers en gevlamde spatborden. De fiets is verder afgewerkt met een wit slanglederen zadel en dito handvatten, goudkleurige velgen en magentaroze voorrek. Als partner van de Katy Perry-concerten in Nederland, zal Cortina één van de vijf fietsen aanbieden aan de zangeres zelf. De andere vier fietsen zijn niet te koop, maar kunnen gewonnen worden middels een grote wedstrijd die sinds 9 februari live is via www.cortinafietsen.nl/katyperry.
 
Perfect match
Zangeres Katy Perry staat bekend als een echte fietsfan en wordt regelmatig fietsend gespot. In juli vorig jaar ging ze zelfs op haar bike naar een eigen concert in New York toe! Toen Cortina door het management van de superster gebeld werd met de vraag of ze hun naam wilden verbinden aan de concertreeks in Ziggo Dome, hoefde het fietsmerk daar niet lang over na te denken. “Katy Perry is fris, jong en kleurrijk en past daarom perfect bij Cortina”, aldus Anne-Tjitske Mulder, marketingspecialist voor Cortina. Tijdens het voorprogramma van de Katy Perry-concerten zal de Cortina brandmovie ‘Made to Match’ meerdere keren te zien zijn.
 
Winnen, winnen, winnen
Iedereen die verliefd is geworden op de unieke look van de Cortina Crush Prismatic by Katy Perry kan op www.cortinafietsen.nl/katyperry meedoen met de wedstrijd. Deelnemers moeten de volgende zin afmaken: “Cortina en Katy Perry passen perfect bij elkaar, want…’ De vier origineelste inzendingen zullen beloond worden met een limited edition Cortina Crush Prismatic by Katy Perry-fiets!
 
Model: Cortina Crush Prismatic by Katy Perry