Onderhoud & reparatie in Groningen
Dealer Cortina fietsen
Nieuwe & gebruikte fietsen scherp geprijsd
Hoge beoordelingen

Cortina elektrische fiets

Comfortabel en stijlvol fietsen

Bekijk onze Cortina elektrische fietsen hier

Cortina elektrische fiets: comfortabel en stijlvol fietsen

Cortina is een populair fietsenmerk in Nederland. Steeds meer mensen maken kennis met het merk Cortina en maken er ook gebruik van. Een fiets van Cortina is ontwikkeld om altijd gebruikt te kunnen worden. Of je nu naar de sportclub gaat of naar de stad, een fiets van Cortina is geschikt voor alle activiteiten. 

Elektrische fietsen van Cortina

De elektrische fietsen van Cortina vallen op door het uiterlijk en de kwaliteit. De fietsen zijn van ontzettend goede kwaliteit en kunnen helemaal op jou aangepast worden. Afhankelijk van hoe jij de fiets wilt gebruiken, zijn er keuzes die je moet maken. Een belangrijke keuze is of je een elektrische fiets met een voorwielmotor of een middenmotor wilt. Een voorwielmotor is een motor gevestigd in het voorwiel en wordt aangestuurd door een digitale techniek. Deze elektrische fietsen worden veel gebruikt voor ritten naar school of werk. Bij deze motor bepaal jij, deels afhankelijk van de gekozen stand, hoe hard de fiets gaat doordat je zelf trapt. Je moet wel echt fietsen, want anders gaat de fiets ook niet vooruit. De elektrische fietsen van Cortina hebben maximale snelheden tussen de 10 en 25 kilometer per uur. Een elektrische fiets met een middenmotor werkt net even anders. Bij een middenmotor wordt afhankelijk van de trapkracht en een rotatiesensor bepaald hoeveel ondersteuning je nodig hebt. Dit zal zorgen voor een natuurlijk fietsgevoel. Deze fietsen met een middenmotor zijn dan ook zeer geschikt voor recreatief fietsen en het beklimmen van heuvels en bergen. Als je een fietsliefhebber bent en vaak langere tochten maakt, dan is een elektrische fiets van Cortina zeer geschikt.

Unsplash
Unsplash

Waarom moet jij voor een fiets van Cortina kiezen?

Wil jij graag een elektrische fiets van Cortina? Dat is een goede keuze! Het merk Cortina staat bekend om meerdere dingen. Ten eerste de mooie ontwerpen. De ontwerpen van de fietsen zijn eigentijds en modieus. Er zijn veel opties voor kleuren en ook zijn er veel accessoires verkrijgbaar. Ook de duurzaamheid zit goed als je een fiets van Cortina aanschaft. Bij Cortina hechten ze veel waarde aan duurzaamheid en milieubewustzijn. Er worden fietsen geproduceerd die lang meegaan en gemaakt zijn van hoogwaardige materialen. Cortina is innovatief en dat merk je aan veel dingen. Er worden moderne technieken geïntegreerd in de fietsen en al de fietsen worden constant verbeterd. Ten slotte nog het brede assortiment. Cortina heeft een ontzettend breed assortiment aan fietsen. Zo hebben ze naast elektrische fietsen ook stadsfietsen, transportfietsen, fietsen voor de familie en kinderfietsen. Daarnaast zijn er nog diverse accessoires verkrijgbaar om de fietservaring nog fijner te maken. 

Een elektrische fiets van Cortina aanschaffen bij TSO Fietsen

Cortina heeft veel verkooppunten in Nederland, België en Duitsland waar jij een Cortina elektrische fiets van Cortina kunt aanschaffen. Kom naar een van onze verkooppunten en bekijk het assortiment. Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Unsplash