Wij gesloten van 7 augustus t/m 20 augustus
Elite dealer Cortina fietsen
Nieuwe & gebruikte fietsen
Onderhoud | Reparatie | Fietsplan | Fietslease

cortina-e-foss


​​​​​​​Nieuw in de Cortina fietscollectie van 2020 is de Cortina E-Foss. De Cortina E-Foss met voorwielmotor is als damesfiets leverbaar in de kleuren Slate Grey Matt en Magma Pearl Matt. De Cortina E-Foss met middenmotor is leverbaar als damesfiets in de kleuren Diamond Black Matt, Mistrall Matt en als herenfiets leverbaar in de kleur Diamond Black Matt. Beide modellen Cortina E-Foss zijn leverbaar met een Shimano 7 versnellingsnaaf en een Shimano 8 versnellingsnaaf.

Ontdek de nieuwe 2020 collectie modellen van Cortina

Sterk, betrouwbaar én mooi
Aan een vervoersmiddel dat je dagelijks gebruikt, mag je best wat eisen stellen! Hij moet sterk, betaalbaar en betrouwbaar zijn. En mooi natuurlijk!  Of het nu om een praktische transportfiets, stevige familybike, snelle e-bike of hippe designfiets gaat. Altijd de laatste mode- en

fashiontrends
De Cortina-fietscollectie wordt net als een modecollectie continu geüpdatet. Onze designers volgen de laatste mode-  en fashiontrends op de voet om ervoor te zorgen dat alle fiets modellen perfect aansluiten bij de actualiteit. Dit zie je terug in het kleurgebruik, maar ook in de mooie details die de Cortina-fietsen hun eigen identiteit geven. Waarom we hier zoveel aandacht aan besteden? Een fiets heb je - net als je telefoon en je tas - elke dag bij je. Hij wordt intensief gebruikt en moet vanzelfsprekend solide en veilig zijn. Maar ook heel mooi, vinden wij. Want het is toch heerlijk als je elke dag weer blij wordt als je de fiets van je dromen tevoorschijn mag halen?

Volop vernieuwing
We luisteren goed naar onze klanten en hun wensen. Daarom vind je in de nieuwe Cortina-collectie veel nieuwe lichtere stadsfietsen en snelle e-bikes. Wat denk je van de Cortina Common? Dit unieke concept, dat bestaat uit fiets + accessoires, heeft een prestigieuze Eurobike-award gewonnen! De Cortina Common is een fijne, lichte stadsfiets waar je eenvoudig de mooiste accessoires op- en af kunt klikken.

Ruime keuze
Twijfel je nog tussen een stadsfiets of een e-bike? De keuze aan elektrische fietsen is bij Cortina groter dan ooit. Een echte eyecatcher is bijvoorbeeld de E-Mozzo. Deze stoere en sportieve e-bike met Shimano-middenmotor heeft een uniek design en gave gadgets. Ook hebben we de lijn elektrische transportfietsen uitgebreid met meer modellen met middenmotor. Wat alle Cortina e-bikes met elkaar gemeen hebben? Betrouwbare en makkelijk te bedienen techniek, fraaie displays, krachtige remmen en natuurlijk mooie looks! 

Neem het gewoon mee!
Of je nu je kids mee wilt nemen op de fiets, een dikke boeken tas of je sportspullen; Cortina biedt voor elke fiets de beste oplossing. Papa’s en mama’s kiezen voor een familybike, zoals de Cortina U4 Family. Die extra kilo’s gewicht zijn geen enkel probleem voor het verstevigde frame van dit robuuste model. En natuurlijk is het plaatsen van kinderzitjes een eitje.

Maak je fiets persoonlijk met de mooie accessoires uit de Cortina Bike Fashion Accessories-collectie. Allemaal gemaakt voor gebruik op de fiets. 
Als je kiest voor een Cortina Common, dan kies je ook voor het gemakkelijke kliksysteem met AVS (AtranVelo System). De voor- en achterdrager van dit model hebben namelijk een speciale adapter waarop je heel eenvoudig één van de verschillende manden of tassen uit de collectie Cortina accessoires met AVS kunt bevestigen.

Jongens- meisjesfietsen
Voor kids die graag net zo’n stoere transportfiets als papa en mama willen, maar nog niet groot genoeg zijn voor een volwassen maat, biedt Cortina de U4 Mini Transport-modellen aan in de inchmaten 24 en 26.

Bron: cortinafietsen.nl