Cortina Brandspot

Cortina Brandspot Groningen

TSO Fietsen is één van de exclusieve Cortina Brandspots in Nederland. De Cortina Brandspot is een compleet nieuw winkelconcept van het Nederlandse fietsmerk Cortina. Cortina is hét lifestylemerk voor fietsen en een belangrijke speler op de Nederlandse fietsmarkt. "Dutch Fashion Bikes" Cortina brengt trendy fietsmodellen waar je mee gezien wil worden. De collectie bestaat uit stadsfietsen en e-bikes in verschillende modellen. In onze Cortina Brandspot staat de Cortina-beleving centraal. Niet alleen vind je er de volledige Cortina collectie fietsen en e-bikes, maar de Cortina Brandspot is ook het decor van de Cortina fashion accessoires gepresenteerd in een fraaie sfeerbeleving.
 

"Dutch Fashion Bikes" Als jong Nederlands fietsenmerk biedt Cortina trendy fietsmodellen die bovendien tegen een stootje kunnen. De modellen van Cortina fietsen hebben in korte tijd de Nederlandse fietsenmarkt veroverd. Daarvoor hanteren ze meerdere stijlen in verschillende prijscategorieën. Cortina E-bikes, snelle designfietsen, family bikes en niet te vergeten transportfietsen.

Dutch Fashion Bikes

Geheel in lijn met hun modieuze kijk op fietsen, beschikt onze Cortina Brandspot over exclusieve ‘catwalkmodellen’. Bijzondere fietsen die nergens anders te bewonderen zijn. Maar ook de andere modellen staan in de schijnwerpers, zodat je alle kleuren en uitvoeringen met het blote oog kunt bekijken. Wij van TSO fietsen zijn trots op onze Cortina brandspot, kom bij ons langs om te kijken of er ook voor u een mooie Cortina fiets bij zit.